Βίκυ Αθανασοπούλου και Χρύσα Ηλιοπούλου 

υποψήφιες με τον Δήμαρχο Χρήστο Νικολάου

 και την « Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών»

Η Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» , με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστο Νικολάου, ανακοινώνει και σήμερα την ¨σύμπλευση¨ με τον συνδυασμό δύο ακόμα νέων ανθρώπων στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2019.

Ειδικότερα:

–           Η κα Βασιλική (Βίκυ) Αθανασοπούλου απεδέχθη την πρόταση του κ. Νικολάου για συνεργασία τους και αποφάσισε να είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Η κα Αθανασοπούλου είναι δημότης Δυμαίων, με σπουδές στις Οικονομικές Επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα σπούδασε Δημοσιογραφία στο «Εργαστήρι  Αθηνών» και από το 1998 έχει εργαστεί  στον Alpha (Αθήνα) κι εν συνεχεία στο Super b, στην  «Πελοπόννησο»,  και στις ιστοσελίδες pelop.gr, patrasevents.gr, tempo24.news και dytikanea.gr, με εξειδίκευση στο ρεπορτάζ τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Νίκο Σύφαντο.

Ο κ. Νικολάου, δήλωσε:«Γνωρίζοντας μέσα από το αντικείμενό της, το έργο μας, τις προσπάθειές  και το όραμά μας για τον τόπο, είμαι σίγουρος πως θα προσφέρει τα μέγιστα, στην κοινή μας συνέχεια. Την  καλωσορίζω στη συλλογική  προσπάθεια του συνδυασμού μας και της εύχομαι καλό αγώνα».

 

 

–           Η κα Χρυσάφω (Χρύσα) Ηλιοπούλου αφού έκανε αποδεκτή την πρόσκληση του κ. Νικολάου για συνεργασία τους στις επικείμενες εκλογές, αποφάσισε να είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Η κα Ηλιοπούλου είναι από την Τ.Κ Φλόκα,  πτυχιούχος Μηχανικός  Έργων Υποδομής, με μεταπτυχιακό  δίπλωμα (Msc) ειδίκευσης στο ΕΑΠ πάνω στον  «Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Έργων Υποδομής». Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με δημόσια και ιδιωτικά έργα και έχει συμμετάσχει ως μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑ Δυμαίων, με απασχόληση στη σύνταξη μελετών και παρακολούθηση έργων. Επιστημονικά έχει εργαστεί πάνω στην ανακατασκευή οδοστρωμάτων με ανακύκλωση υλικών καθώς και με την εξέλιξη των πολιτικών για το αστικό περιβάλλον και τις ευρωπαϊκές κατευθύνσεις .

Ο κ. Νικολάου δήλωσε:«Οι γνώσεις της και οι εμπειρίες της μάς είναι απαραίτητες για να χτίσουμε μαζί  ένα καλύτερο αύριο. Οι νέοι άνθρωποι έχουν θέση στο δήμο και στη διοίκησή του. Την καλωσορίζω στον κοινό μας αγώνα»