Υποψήφια με την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» και τον Χρήστο Νικολάου, στην Δημοτική Ενότητα  Μόβρης , η γνωστή  Κοινωνική Λειτουργός Κωνσταντίνα Σκέντζου από τα Σαγαίικα.

Άλλη μια νέα υποψηφιότητα ανακοινώνει η Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία Δυμαίων  Πολιτών». Πρόκειται για την γνωστή  Κοινωνική Λειτουργό κα Κωνσταντίνα Σκέντζου. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, γνωρίζει άριστα αγγλικά και γερμανικά. Εργάστηκε στο «Γραφείο Παροχής Κοινωνικών & Υποστηρικτικών Υπηρεσιών» της Δημοτικής Ενότητας Μόβρης, στα Σαγαίικα,  όπου καθημερινά εξυπηρετούσε άτομα ευπαθών κοινωνικά ομάδων (Ρομά, απόρους, ΑΜΕΑ, κλπ.). Υπήρξε εργαστηριακή συνεργάτης / διδάσκουσα στο ΤΕΙ Πάτρας, Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, στο ΚΕΚ του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και στο ΚΕΚ Γ.Ν.Π. ΤΖΑΝΕΙΟ. Σήμερα εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός στο Σωματείο «ΙΚΕΛΟΣ»: πρόγραμμα «Στέγαση & Επανένταξη» του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και του Δήμου Ερυμάνθου, πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Είναι παντρεμένη με τον Σπύρο Μπεκίρη και έχουν δύο παιδιά.

«Καλωσορίζουμε την Κωνσταντίνα στην παράταξη μας. Ένα νέο πρόσωπο, με πολυποίκιλη και ευρεία δράση κοινωνικού και ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Μια νέα κοπέλα που αγαπά τον συνάνθρωπό της και τον τόπο της. Ευαίσθητη, μαχητική με επιμονή και υπομονή» τόνισε ο δήμαρχος & Επικεφαλής της «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών» κ. Χρήστος Νικολάου.