Αγγελόπουλος Ιωάννης, Βαβαρούτας Διονύσιος,  Κατριμπούζας Ιωάννης, Πέππας Αθανάσιος και ο Παναγιώτης Νικολ. Ψυχομάνης, θα είναι υποψήφιοι με τον Χρήστο Νικολάου & την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στην Τοπική Κοινότητα Ριόλου.

«Διαμορφώνουμε ένα ισχυρό τοπικό ψηφοδέλτιο.  Ένα ψηφοδέλτιο Νίκης. Ένα ψηφοδέλτιο με ανθρώπους που αγαπούν το χωριό. Που ζουν στο χωριό. Που θα παλέψουν για την καλυτέρευση των συνθηκών του χωριού» δηλώνουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με μια φωνή.

«Συνεχίζουμε την διαμόρφωση των Τοπικών ψηφοδελτίων της Παράταξης μας. Με ανθρώπους  της προσφοράς,  νοικοκυραίους και  προκομμένους. Ο Ριόλος ένα από τα πιο ιστορικά χωριά του Δήμου μας, «αντιστέκεται» σε αυτούς που μηδενίζουν το έργο της Δημοτικής Αρχής και δεν βλέπουν τόσο την αγορά ακίνητου στο κέντρο του χωριού όσο και  τις παρεμβάσεις που έχουν ξεκινήσει αλλά και θα συνεχιστούν στο αθλητικό κέντρο του Ριόλου. Το ψηφοδέλτιο της ομώνυμης Τοπικής Κοινότητας είναι η απάντηση στους εξαφανισμένους εκπροσώπους του χωριού που θυμήθηκαν  (5) μήνες πριν τις εκλογές να εκδώσουν φιρμάνια και ανακοινώσεις και να ταυτιστούν με τους «μηδενιστές της υπαίθρου».  Η Δημοτική Αρχή ήταν, είναι και θα είναι παρούσα και στο Ριόλο γιατί νοιαζόμαστε και αγαπάμε τα χωριά μας και δεν τα θυμόμαστε (5) μήνες πριν τις εκλογές. Οι δημότες έχουν κρίση, γνωρίζουν και θα απαντήσουν στους μηδενιστές την 26η Μαΐου 2019 » τονίζει ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος  Νικολάου.

Ο Αγγελόπουλος Ιωάννης είναι κτηνοτρόφος, παντρεμένος με την Ευγενία Οικονομοπούλου και έχουν έξι παιδιά.

Ο Βαβαρούτας Διονύσιος – Σάκης, είναι ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος με την Μαρία Σπηλιωτοπούλου και έχουν δυο παιδιά.

Ο Κατριμπούζας Ιωάννης, είναι αγρότης, παντρεμένος με την Ιωάννα Δημητροπούλου και έχουν δυο παιδιά.

Ο   Πέππας Αθανάσιος, είναι ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος με την Παναγιώτα Πετροπούλου και έχουν τρία παιδιά.

Ο  Παναγιώτης Νικολ. Ψυχομάνης είναι νέος αγρότης.