Συνεχίζει με την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» και τον Χρήστο Νικολάου ο Ευάγγελος – Λάκης  Γαλαζούλας στην Δημοτική Κοινότητα Κάτω Αχαΐας.    

«Συνεχίζω την συνεργασία μου με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου,  έναν άνθρωπο με καθαρή και ώριμη σκέψη, ήρεμο, ευγενή και με αγάπη για τον τόπο του. Έναν σύγχρονο άνθρωπο μη εγωκεντρικό, όπως αρμόζει στην σημερινή δύσκολη εποχή που διανύουμε. Πρέπει και επιβάλλεται να πάμε τον τόπο με σταθερά βήματα μπροστά χωρίς να σκεφτόμαστε το παρελθόν αλλά να παραδειγματιζόμαστε από αυτό. Οι λάθος σκέψεις και αποφάσεις δεν διορθώνονται και δεν γυρίζουν πίσω. Είμαι παρών σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας του πολίτη βελτιώνοντας όσο το δυνατόν την ποιότητα ζωής των πολιτών» ανέφερε ο υποψήφιος στην Δημοτική Κοινότητα Κάτω  Αχαΐας Ευάγγελος Γαλαζούλας.

«Καθημερινά διαμορφώνεται Αέρας Νίκης. Άνθρωποι δραστήριοι, προοδευτικοί και ανήσυχοι στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια μας σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι και ο Ευάγγελος Γαλαζούλας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τον τόπο μας.  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την Νίκη της Δυτικής Αχαΐας» τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

Ο Ευάγγελος  Γαλαζούλας  γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει  στην Κάτω Αχαΐα , είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Νικολακοπούλου  και έχουν  αποκτήσει 3 κόρες. Η ενασχόληση του με την πολιτική ξεκινά από το Λύκειο. Ήταν τότε που εξελέγη στο μαθητικό συμβούλιο του λυκείου Κάτω Αχαΐας με την πολιτική παράταξη της Ν.Δ (Μ.Α.ΚΙ). Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των πολιτικών γραφείων της Ν.Δ στη Κάτω Αχαΐα. Για δυο  χρόνια ήταν  πρόεδρος της Μ.Α.ΚΙ.  Για δεκαέξι  χρόνια ήταν  γραμματέας της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Αχαγιά ‘82 . Από το 1984 έως και το 2004 διατέλεσε διοικητικό στέλεχος της ιστορικής ομάδας της πόλης της Κάτω Αχαΐας,  την  Αχαϊκή Α.Ε. Από το 2000 –2004 ήταν μέλος το Δ.Σ του αθλητικού κέντρου Δήμου Δύμης. Από το 2005-2009 ήταν δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δύμης και πρόεδρος του αθλητικού κέντρου δήμου Δύμης καθιερώνοντας έτσι τον ποδηλατικό γύρω Κάτω Αχαΐας όπου συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία. Από το 1986-1991 ήταν μόνιμος υπάλληλος στην ιδιωτική επιχείρηση FRIGOGLASS. Από το 1993-2017 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας.