Υποψήφιοι με τον Χρήστο Νικολάου & την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στην Τοπική Κοινότητα Χαραυγής θα είναι οι Αδαμόπουλος Κώστας, Αναστασόπουλος Νικόλαος,   Χρυσανθακόπουλος  Νίκος – Σαγιάς και Γιώτης  Γεώργιος.       

Όπως τονίζουν ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ : «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ διαμορφώνουμε ένα ψηφοδέλτιο Νίκης για την Κοινότητά μας. Συντασσόμαστε με τον Χρήστο Νικολάου και διεκδικούμε λύσεις για το χωριό μας. Αντίπαλος  μας είναι μόνο τα προβλήματα της Χαραυγής και μοναδικός μας στόχος είναι η επίλυσή τους».

«Ολοκληρώνεται και η στελέχωση του ψηφοδελτίου στην Τοπική Κοινότητα Χαραυγής.  Ο Κώστας, ο Νίκος, ο Γιώργος και ο Νίκος τιμούν την παράταξή  μας. Άνθρωποι της προσφοράς που νοιάζονται για το χωριό τους, έρχονται και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την προκοπή και την πρόοδο του Τόπου μας» τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

Ο Αδαμόπουλος Κώστας, είναι συνταξιούχος και πατέρας δυο παιδιών. Ο Αναστασόπουλος Νικόλαος είναι ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος με την Βάσω Σταυροπούλου και έχουν ένα παιδί. Ο Χρυσανθακόπουλος  Νίκος – Σαγιάς, είναι ιδιωτικός υπάλληλος, παντρεμένος με την  Αντωνία Θεοδωροπούλου και έχουν τρία παιδιά. Ο Γιώτης Γεώργιος, είναι στέλεχος του υπουργείου Δικαιοσύνης, παντρεμένος με την Κλεονίκη Πάνα και έχουν δυο παιδιά.