Υποψήφια με την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών»

και τον Χρήστο Νικολάου,

στην Δημοτική Ενότητα Δύμης, η Νικολίνα Νικολοπούλου από τα Νιφοραίικα.

«Συμπορεύομαι με την παράταξη «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Νικολάου. Ζούμε σε μια εποχή  που υποχρεωτικά σε ωθεί να ασχολείσαι με τα κοινά. Το να ζητάμε μια διαφορετική κοινωνία και ένα διαφορετικό μέλλον θεωρώ πως είναι πλέον υποχρέωση  μας. Αγώνας και καθημερινή παρουσία κοντά στον συνάνθρωπό μας και ιδιαίτερα στον ευάλωτο & ευαίσθητο  Πολίτη της Δυτικής Αχαΐας  » ανέφερε η Νικολίνα Νικολοπούλου.

«Άρωμα Νίκης μας φέρνει άλλη μια νεαρή γυναικεία παρουσία η οποία  στρατεύετε με την παράταξή μας.  Η Νικολίνα, ανήσυχη, προοδευτική, δυναμική και όμορφη έρχεται να πιαστούμε χέρι χέρι και να συνεχίσουμε το όμορφο ταξίδι μας. Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και καθημερινά ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ» τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

Η Νικολίνα γεννήθηκε, μεγάλωσε  και ζει στα Νιφοραίικα Αχαΐας. Είναι απόφοιτη της σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών. Με σπουδές παράλληλα στην Οικονομία και τις Πολιτικές Επιστήμες. Μιλάει δυο ξένες γλώσσες.  Είναι παντρεμένη με το Γεώργιο Στρατίκη από τον Άραξο.  Εργάζεται  στο Σωματείο Ίκελος. Στις πρόσφατες εκλογές του Ερυθρού Σταυρού εξελέγη μέλος του διοικητικού συμβουλίου του τοπικού παραρτήματος  Δυτικής  Αχαΐας.