Υποψήφιοι με τον Χρήστο Νικολάου & την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στην Τοπική Κοινότητα Λακκόπετρας – έκτος των ανακοινωθέντων κ.κ. Χρήστου Μπεκίρη & Γεωργίου Μαρινόπουλου – θα είναι η Πανίτσα Σοφία από την παραλία Λακκόπετρας, ο Σταματόπουλος Ανδρέας ή Ματσόλας, ο Γκοτσόπουλος Γεώργιος ή Γερμόλας και ο Χριστοδουλόπουλος Τάκης ή  Ντρόλας.

«Η Λακκόπετρα στηρίζει τον δικό της άνθρωπο. Στηρίζει τον Χρήστο Νικολάου. Στηρίζει την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» .Στηρίζει ανθρώπους που έχουν καταξιωθεί στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Γινόμαστε όλοι μια γροθιά για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του χωριού μας και της παραλίας. Αυτός είναι ο μοναδικός μας αντίπαλος» αναφέρουν οι υποψήφιοι της Τοπικής Κοινότητας Λακκόπετρας. 

«Ο Χρήστος, ο Γιώργος, η Σοφία, ο Ανδρέας ο Ματσόλας, ,  ο Γιώργος ο Γερμόλας   και ο Τάκης ο  Ντρόλας  στρατεύονται  μαζί μας για να δώσουμε ακόμη μια μάχη. Μια μάχη για τον τόπο μας με πράξεις και όχι με παχυλά λόγια. Μια μάχη απέναντι  στους γυρολόγους και στους πολιτικάντηδες που επισκέφτηκαν την Λακκόπετρα τα τελευταία χρόνια για να κάνουν «πολιτική πάρλα» και να εξασφαλίσουν  μια θέση. Δεν άντεξαν όμως και βρήκαν αλλού στασίδι. Όπου και να πάνε όμως τον εαυτό τους μεταφέρουν. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι  αγώνας επίλυσης μικρών και μεγάλων προβλημάτων. Με καθημερινή παρουσία. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ΕΡΓΑ και όχι Λόγια. Έργα όπως : η βελτίωση του οδικού άξονα  που διασχίζει και το χωριό μας, ξεκινά σε λίγες μέρες και υλοποιείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ύστερα και από την διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής, βελτιώθηκε και καλλωπίστηκε το κοινοτικό γραφείο, ηλεκτροδοτήθηκε με δαπάνη της Δημοτικής Αρχής ο ναός της Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιήθηκαν διανοίξεις χειμάρρων και χαλικοστρώσεις αρκετών αγροτικών δρόμων. Κάθε χρόνο πραγματοποιούνταν εργασίες καθαρισμού σε όλο το παραλιακό μέτωπο. Εκπονήθηκε μελέτη για την ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου  που συνδέει την Λακκόπετρα με το γειτονικό μας Λιμνοχώρι. Επισκευάστηκαν τα σχολικά συγκροτήματα του χωριού. Στηρίξαμε τους συλλόγους σε κάθε τους δραστηριότητα. Νοιώσαμε υπερήφανοι και τιμήσαμε τον ιερέα μας τον Παπα-Θανάση. Έναν Άξιο Πνευματικό &  Οικογενειάρχη που κοσμεί την ενορία του Αγίου Δημητρίου. Δίδαξε και διδάσκει με το έργο του, με το παράδειγμά του, με τις πράξεις του, με τα λόγια, με τις σιωπές του. Αυτά τα έργα βλέπει η Προοδευτική & Αγωνιστική, Τοπική Κοινωνία της Λακκόπετρας και μας στηρίζει στην συντριπτική της πλειοψηφία, προσφέροντας μας στελέχη &  ανθρώπους ικανούς και μαχητικούς  τόσο σε Δημοτικό όσο και σε Τοπικό επίπεδο για να κάνουμε ακόμη πιο πολλά στην ερχόμενη θητεία» τόνισε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.   

Η Σοφία Πανίτσα γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Σαγαΐικα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερη επαγγελματίας στον χώρο της εμπορίας αυτοκινήτου. Είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραλίας Λακκόπετρας. Επιπλέον είναι Γραμματέας του Φορέα Save Coast και μάχεται για την διάσωση των ακτών. Είναι παντρεμένη με τον Ανδρέα Πανίτσα και έχουν δύο κόρες.

Ο Ανδρέας Σταματόπουλος  ή  Ματσόλας  είναι γέννημα θρέμμα της Λακκόπετρας. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης. Έχει ασχοληθεί για χρόνια με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο και το βόλεϊ.

Ο  Γκοτσόπουλος Γεώργιος ή Γερμόλας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λακκόπετρα Αχαΐας. Είναι παντρεμένος με την Βενετία Νεζερίτη και έχουν τρία παιδία. Ασχολείται με την αγροτική παραγωγή και συγκεκριμένα με την καλλιέργεια της πατάτας, του καρπουζιού και της ελιάς.

Ο  Χριστοδουλόπουλος Τάκης ή  Ντρόλας είναι και αυτός γέννημα θρέμμα της Λακκόπετρας.  Είναι παντρεμένος με την Μαρία Πιτσούνη και έχουν 2 παιδιά. Είναι επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης. Έχει ασχοληθεί για χρόνια με τον αθλητισμό καθώς υπήρξε ποδοσφαιριστής στον Αθλητικό Όμιλο Λακκόπετρας.  

 

 

sdr