Υποψήφιοι με τον Χρήστο Νικολάου & την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Στεφάνου, η Σκλάβου Μαρίνα, ο Παναγιωτόπουλος Θανάσης, ο Πετούσης  Γεώργιος και ο Ρικάς Κωνσταντίνος.    

«Διαμορφώνουμε ένα ισχυρό Τοπικό ψηφοδέλτιο στην Κοινότητα μας. Αγκαλιάζουμε & στηρίζουμε  την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών», τον σημερινό και αυριανό Δήμαρχο Χρήστο Νικολάου. Ύστερα από το μεγάλο έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για την μεγάλη Νίκη της παράταξης » ανέφεραν οι υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι.

«Η αθρόα συμμετοχή στελεχών στα Τοπικά μας ψηφοδέλτια από δραστήριους και προοδευτικούς ανθρώπους  αντικατοπτρίζει την αποδοχή της «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών»  στην περιφέρεια του Δήμου. Επιπλέον είναι και η απάντηση σε αυτούς που εμφανίστηκαν πέντε μήνες πριν τις εκλογές να συκοφαντήσουν, να λοιδορήσουν και να κατηγορήσουν την Δημοτική Αρχή. Τους αφήνουμε στην «πολιτική μιζέρια τους»  και στην λασπολογία τους. Με την Μαρίνα, τον Θανάση, τον Γιώργο και τον Κωνσταντίνο, προχωράμε μπροστά και συνεχίζουμε τον όμορφο αγώνα μας. Έναν καθημερινό αγώνα για το Δήμο μας και για τα χωρία μας. Έναν αγώνα που αποφέρει αποτελέσματα και  έργα πνοής & ανάπτυξης για τις Τοπικές Κοινωνίες. Ένα τέτοιο έργο είναι και η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης.  Και αντί κάποιοι – που εμφανίζονται κάθε πέντε χρόνια δυο μήνες πριν τις εκλογές  – να «χαιρετίσουν» την έναρξη του έργου,  λασπολογούν και  «μαυρίζουν» την Δημοτική Αρχή. Τα έργα ανήκουν στις Τοπικές Κοινωνίες και οι συνδημότες μας στις 26 Μαΐου  2019  θα απαντήσουν στους μηδενιστές & τους καιροσκόπους» τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.  

 

Η Μαρίνα Σκλάβου είναι ιδιωτική υπάλληλος. Είναι μέλος του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού και είναι παντρεμένη με τον Ελευθέριο Χρυσανθόπουλο  και έχουν δυο παιδιά. Ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Στέφανο. Συνταξιούχος αστυνομικός. Είναι μέλος της τοπικής κοινότητας και πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού. Είναι παντρεμένος με την Αθηνά Καντούνη και έχουν δυο παιδιά.

Ο  Κωνσταντίνος Ρικάς είναι παντρεμένος με την Ρικά Σύλβια και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Είναι συνταξιούχος. Ο Πετούσης Γεώργιος είναι υδραυλικός.  Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια μέλος του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού.