Υποψήφιοι με τον Χρήστο Νικολάου & την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στην Τοπική Κοινότητα Μύρτου, θα είναι οι Χριστόπουλος Δημήτρης ή Κοκορίκος ,  Τζέλης Νίκος,  Ράθωσης Ιωάννης, Μπακουλόπουλος Γεώργιος  και Μαρσέλης Βασίλης.

«Εκτός από τους «Μουσαφιραίους» και αυτούς που αγαπούν το χωριό σε κάθε εκλογές, η Τοπική Κοινότητα Μύρτου διαθέτει και τους ντόπιους που «κρατούν» Θερμοπύλες. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αφουγκραζόμενοι την συντριπτική πλειοψηφία της  Τοπικής Κοινωνίας  των χωριών μας,  αποφασίζουμε να στηρίξουμε τον εργάτη Δήμαρχο, τον άνθρωπο που είναι για τα δύσκολα, όλες τις ώρες της ημέρας καθώς και του Σαββατοκύριακου, χωρίς ωράριο και σαλονάτα γραφεία» ανέφεραν οι υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι της Κοινότητας.

«Η Μόβρη αντιστέκεται, ο Μύρτος, το Πουρνάρι, τα Γιουλαίικα στηρίζουν την πρόοδο, την συνεργασία και τους αγωνιστές της καθημερινότητας. Μας στηρίζουν και μας διαθέτουν τον Δημήτρη, το Νίκο, τον Γιάννη, τον Γιώργο και τον Βασίλη. Αυτή είναι η απάντηση προς τους λασπολόγους. Τους «μορφωμένους» και τους σπουδαγμένους που έχουν κάνει σημαία τους την συκοφαντία και την δυσφήμιση. Τους αφήνουμε να ακολουθούσουν την πορεία  του  καθοδηγητή τους. Θα πάρουν την απάντηση τους στις 26 Μαΐου 2019 από τον Λαό της Δυτικής Αχαΐας» τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

Ο Χριστόπουλος Δημήτρης ή Κοκορίκος, είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένος με την Σπυριδούλα Χριστοπούλου και έχουν δυο παιδιά.

Ο Νίκος  Τζέλης,  είναι συνταξιούχος. Είναι παντρεμένος με την Φωτεινή Μπατζή και έχουν τρία παιδιά.

Ο Γιάννης  Ράθωσης, είναι αγρότης. Είναι παντρεμένος με την Θεοδώρα Ρουτζαμάνη και έχουν δυο παιδιά.

Ο Μπακουλόπουλος Γεώργιος, είναι αγρότης. Είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Μητροπούλου και έχουν δυο παιδιά.

Ο Μαρσέλης Βασίλης είναι συνταξιούχος αστυνομικός και είναι πατέρας δυο παιδιών.