Υποψήφιοι με τον Χρήστο Νικολάου & την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στην Τοπική Κοινότητα Αλισσού  θα είναι οι Νικόλαος Καραχάλιος, Στέφανος Λάζαρης και ο Γεώργιος Καραχάλιος.  

«Στηρίζουμε τον σημερινό & αυριανό Δήμαρχο Χρήστο Νικολάου. Αγαπάμε τον Τόπο μας και θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε ότι περνά από το χέρι μας ώστε να καλυτερεύσουν οι συνθήκες καθώς και να επιλυθούν σημαντικά προβλήματα του χωριού μας» αναφέρουν με μια φωνή οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι της Κοινότητας.

«Ο Νίκος, ο Στέφανος και ο Γιώργος ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ και κοσμούν το ψηφοδέλτιο μας. Ενεργοί Δημότες με διάθεση για προσφορά. Ανησυχούν για τον Τόπο τους και είναι διαθέσιμοι ώστε να προσπαθήσουν να παλέψουν για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που παρουσιάζονται συνεχώς.  Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την μεγάλη Νίκη που θα βάλει την Δυτική Αχαΐα  ακόμη πιο ψηλά» τόνισε ο Δήμαρχος  Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

Ο Νίκος Καραχάλιος γεννήθηκε και ζει στον Αλισσό. Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Καραχάλιου και έχουν δύο παιδιά. Είναι υδραυλικός και παράλληλα διαθέτει και καφενείο στο χωριό. Είναι μέλος της Τοπική Κοινότητας  Αλισσού  ενώ κατά το παρελθόν έχει διατελέσει και πρόεδρος.

 Ο Γεώργιος  Καραχάλιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αλισσό. Είναι παντρεμένος με την Ζωή Καλέτζου και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες. Είναι πτυχιούχος της Τριάντειου Σχολής με ειδικότητα ηλεκτρολογίας. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Είναι Αντιπρόεδρος στο τοπικό συμβούλιο Αλισσού.

 

Ο Στέφανος Λάζαρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αλισσό.  Είναι γιός του αειμνήστου προέδρου του Αλισσού Βασιλείου Λάζαρη.  Είναι πτυχιούχος τεχνικού Λυκείου στον τομέα της πληροφορικής & απόφοιτος Φυσικοθεραπείας. Εργάζεται ως φυσικοθεραπευτής στην Αχαΐκή. Επιπλέον είναι υπεύθυνος σε γνωστό beach bar της περιοχής και διατηρεί δική του επιχείρηση.