Υποψήφιοι με τον Χρήστο Νικολάου & την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στην Τοπική Κοινότητα Βελιτσών θα είναι οι Βασιλική  Βγενοπούλου, Ανθή Ζαμπέτα, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Τριαντάφυλλος Γεωργακόπουλος, Αθανάσιος Βγενόπουλος και Τάκης Τζαμάκος.

«Η Βελιτσές δίνουν τη Νίκη. Δίνουν τη Νίκη και την δυνατότητα στον  Χρήστο Νικολάου να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε το 2014. Ο σημερινός και αυριανός Δήμαρχος αξίζει άλλη μια θητεία προσφοράς και καθημερινής διεκδίκησης για τα χωριά του Δήμου της Δυτικής Αχαΐας » αναφέρουν οι υποψήφιοι της Τοπικής Κοινότητας Βελιτσών.

«Η Τοπική Κοινωνία των Βελιτσών, μας δίνει ό,τι καλύτερο έχει. Μας δίνει την Βασιλική την πρόεδρο του χωριού, την Ανθή την πρεσβυτέρα, τον Κώστα, τον Τριαντάφυλλο, τον Θανάση  και τον Τάκη.   Άνθρωποι της προκοπής, της προόδου και του εθελοντισμού. Δημότες που αγαπούν το χωριό τους και έχουν διάθεση να μπουν μπροστά και να προσφέρουν. Κοιτάμε μπροστά και προχωράμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να ομορφύνουμε και να νοικοκυρέψουμε τον Δήμο μας ακόμη πιο πολύ» τόνισε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.   

   Η Βασιλική  Βγενοπούλου, είναι παντρεμένη με τον Παπαλεξόπουλο Σπύρο και έχουν τρία παιδιά. Είναι νοσηλεύτρια και εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Η Ανθή Ζαμπέτα, είναι παντρεμένη με τον ιερέα Χρήστο Λιακόπουλο και έχουν  δυο παιδιά.

Ο  Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Βελιτσές. Είναι παντρεμένος με την Πατογιάννη Γεωργία και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα.

Ο Τριαντάφυλλος Γεωργακόπουλος, είναι αγρότης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Βελιτσές. Είναι παντρεμένος  με την Θεοδωροπούλου  Πηνελόπη και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Ο Αθανάσιος Βγενόπουλος είναι παντρεμένος με την Γεωργακοπούλου Νικολίτσα διαμένουν στις Βελιτσές και ασχολείται με την κτηνοτροφία.

 Ο  Τάκης Τζαμάκος, είναι συνταξιούχος αγρότης. Είναι παντρεμένος με την   Γαρουφαλλιά Τριανταφυλλοπούλου και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά και δέκα εγγόνια.