Υποψήφιοι με τον Χρήστο Νικολάου & την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στην Τοπική Κοινότητα Πέτα – εκτός της ανακοινωθείσας Αποστολοπούλου Ελένης- θα είναι και οι Παναγιώτης Φραντζής,  Κώστας Μαργαλιάς και  Διονύσης Καννελόπουλος.

«Στηρίζουμε την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών»,  το σημερινό & αυριανό Δήμαρχο Χρήστο Νικολάου. Το Πέτα θα σφραγίσει τη μεγάλη Νίκη της παράταξης μας » ανέφεραν οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι της Κοινότητας.    

«Οι τοπικές κοινωνίες  ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ,  μας  αγκαλιάζουν και κατεβάζουμε σε όλα τα χωριά ισχυρά τοπικά ψηφοδέλτια. Ο Παναγιώτης, ο Κώστας και ο Διονύσης μαζί με την Ελένη αποτελούν την ραχοκοκαλιά του τοπικού μας ψηφοδελτίου. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για την περιφέρεια του Δήμου Δυτικής Αχαΐας » τόνισε ο  Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

Ο Παναγιώτης Φραντζής,  είναι παντρεμένος με την  Μαντζουράτου Σοφία και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Είναι αγρότης και διαμένουν στο Πέτα.

 Ο Κώστας Μαργαλιάς, είναι παντρεμένος με την Μαρία Μπίκου και  έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Ασχολείται με αγροτικές καλλιέργειες και παράλληλα είναι συνιδιοκτήτης σε ελαιοτριβείο.

 Ο Διονύσης Καννελόπουλος, είναι αγρότης και διαμένει στο Πέτα.