Υποψήφιοι με τον Χρήστο Νικολάου & την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στην Τοπική Κοινότητα Πετροχωρίου- εκτός της ανακοινωθείσας- Βεσκούκη – Κουτσαντώνη Θεοδώρας  θα είναι  οι Στασινός Αντώνιος, Βασιλακόπουλος Αθανάσιος, Τσαγγαράς Ιωάννης  και Αντωνόπουλος Κίμων.      

«Στηρίζουμε τον σημερινό και αυριανό Δήμαρχο Χρήστο Νικολάου. Στηρίζουμε την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών».  Στηρίζουμε ανθρώπους που αγαπούν και πασχίζουν καθημερινά για την προκοπή του τόπου μας και όχι αυτούς  που μας θυμήθηκαν πέντε μήνες πριν τις εκλογές » αναφέρουν οι υποψήφιοι της Τοπικής Κοινότητας Πετροχωρίου.

«Ο Αντώνης , ο πρόεδρος μας, ο Θανάσης, ο Γιάννης και ο Κίμων  μαζί με την Θεοδώρα συντάσσονται με την παράταξή μας και μας δίνουν μεγαλύτερη δύναμη. Καθημερινά στα χωριά μας διαμορφώνεται αέρας Νίκης. Με προοδευτικούς, ανήσυχους και δυναμικούς συνδημότες μας προχωράμε με θέληση και πάθος για την πρόοδο του Δήμου μας » τόνισε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.   

Ο Αντώνης Στασινός, είναι ο πρόεδρος του χωριού. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος με την Γκιώνη Φωτεινή,  έχουν δυο παιδιά και διαμένουν στην Καρυά.

Ο Αθανάσιος Βασιλακόπουλος  είναι σχεδιαστής αγιογράφος. Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετροχωρίου και διαμένει στο Πετροχώρι.

  Ο Ιωάννης Τσαγγαράς  είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

 Ο Κίμων  Αντωνόπουλος είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι από το Λογοθέτη και έχει αρραβωνιαστεί την Χριστίνα Πανούτσου.