Περιοδεία με “άρωμα” νίκης ξεκίνησε ο επικεφαλής της παράταξης ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΥΜΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Χρήστος Νικολάου το απόγευμα της Δευτέρας. 
Ο νυν δήμαρχος δυτικής Αχαΐας και εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της 26ης Μαΐου, ξεκίνησε τις περιοδείες του από τη Δημοτική Ενότητα της Μόβρης, συνοδευόμενος από στελέχη, στενούς συνεργάτες και υποψηφίους της παράταξης.
Πρώτος σταθμός τα Γιουλέικα.
Όπου εκεί ο Χρήστος Νικολάου και οι υποψήφιοι της παράταξης, συνομίλησαν με τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. Συζήτησαν θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα, αναφέρθηκαν ζητήματα που πρέπει να προωθηθούν, ενώ ανανεώθηκε το ραντεβού για τις επόμενες ημέρες.
Δεύτερος σταθμός το γραφικό Πουρνάρι. Χτισμένο στους πρόποδες της Μόβρης, φιλοξένησε θερμά τον υποψήφιο δήμαρχο δυτικής Αχαΐας και τους υποψηφίους, με τους κατοίκους της περιοχής να προτρέπουν όλους να φωτογραφηθούν με θέμα τον όμορφο κάμπο του δήμου!
Τρίτος σταθμός ο Μύρτος, όπου εκεί υποδέχθηκε την παράταξη και τους συνεργάτες της, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ράθωσης και κάτοικοι του χωριού.
Εκεί, ο δήμαρχος μιλώντας έκανε έναν μίνι απολογισμό της 5ετούς θητείας του. “Εμείς δεν έχουμε αντιπάλους. Είμαστε όλοι μαζί. Και μετά τις εκλογές, όπως και τώρα. Θα με ακούσετε πολλές φορές, να σας λέω, ότι είμαστε μια παρέα, μια ομάδα και όχι παράταξη. Γιατί αυτό είμαστε. Μια παρέα από ανθρώπους δυναμικούς, επαγγελματίες του μόχθου και του καθημερινού αγώνα”, σημείωσε μεταξύ άλλων στη σύντομη ομιλία του. Αναφέρθηκε επίσης, στη μείωση των δαπανών του δήμου, λόγω των υπέρογκων ενοικίων σε ακίνητα και γεωτρήσεις που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια, στις νέες υποδομές, τα μεγάλα σχολικά συγκροτήματα, τα 22 νέα γήπεδα που κατασκευάστηκαν, τις πλατείες και τα έργα ανάπλασης της έδρας του δήμου, όπως επίσης και τις εγκρίσεις για ακόμη περισσότερα έργα σε όλη την επικράτεια του δήμου. Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στην έλλειψη επιχειρημάτων των αντιπάλων παρατάξεων και της λασπολογίας, που το μόνο που κάνει είναι να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη από την πραγματικότητα. Στο τέλος, παρουσίασε τους δημοτικούς συμβούλους της Μόβρης και των τοπικών συμβούλων.
Τελικός σταθμός ο Κρίνος, όπου εκεί υποδέχθηκαν με πυροτεχνήματα και λουλούδια τον υποψήφιο δήμαρχο και τους υποψηφίους, οι κάτοικοι του χωριού. Το γεύμα που ακολούθησε , τα είχε όλα. Πολύ κόσμο, συγκίνηση και φυσικά, απολαυστικά εδέσματα και κρασί του χωριού!
Ο δήμαρχος στη σύντομη ομιλία του, ευχαρίστησε θερμά για την υποδοχή. “Μην ξεχνάτε, ότι και το 2014 σας είπα από αυτό εδώ το σημείο, ότι είναι η νίκη είναι δική μας. Τώρα σας λέω, ότι η νίκη θα είναι από την πρώτη Κυριακή”. Ο Χρήστος Νικολάου, παρουσίασε πάλι τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και τους τοπικούς, τονίζοντας ότι το σύνολο των υποψηφίων της παράταξης είναι 241. “Ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία. Ο μεγάλος αριθμός υποψηφίων, αν σκεφτείς κανείς ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι στην Πάτρα έχουν λίγο παραπάνω από εμάς, ακόμη και λιγότερους… απ ότι είδα, φανταστείτε εμείς πώς πρέπει να αισθανόμαστε”, κατέληξε ο κ. Νικολάου, καλώντας τον κόσμο της Μόβρης και ολόκληρης της δυτικής Αχαΐας να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και πάλι στη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΥΜΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το μεγάλο έργο της ανάπτυξης και της προκοπής του τόπου.