Με ομιλίες σε Φλόκα, Ζησιμέϊκα, Άνω Σουδενέικα, Άγιο Νικόλα Κράλη και Καλαμάκι συνεχίστηκαν την Τρίτη 7 Μαΐου οι περιοδείες του υποψηφίου Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Χρήστου Νικολάου, συνοδευόμενος από συνεργάτες και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Μιλώντας στους δημότες ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» και Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας  παρουσίασε το πρόγραμμα του για έναν δήμο στον οποίο αξίζει πραγματικά να ζει κανείς, τονίζοντας ότι είναι γνώστης των προβλημάτων που χρειάζεται ν΄αντιμετωπιστούν.

«Γνωρίζουμε τα προβλήματα, δεν κάναμε όλα όσα θα θέλαμε» είπε καθώς ,όπως εξήγησε, τα προηγούμενα 4,5 χρόνια ήταν χρόνια φτώχειας και χρεοκοπίας, κατά τα οποία οι πόροι προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση μειώθηκαν έως και 72%.

Παρόλα αυτά διευθετήθηκαν τα χρέη που κληρονόμησε στο Δήμο και μπήκαν οι βάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας, η οποία αποτελεί βασική του προτεραιότητα.

«Λείπουν ακόμα αρκετά πράγματα, αλλά μετά το νοικοκύρεμα των οικονομικών μπορούμε πλέον να εργαστούμε στη βάση της βελτίωσης της καθημερινότητας. Έχουμε τη δύναμη μαζί σας να είμαστε στις 26 Μαΐου εκ νέου  δημοτική αρχή», είπε.

Επίσης, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτέλεσε η Κ.Ε.Δ.ΔΥ. στηρίζοντας τις 900 οικογένειες που έχουν ανάγκη, τους ηλικιωμένους και άλλες κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται στήριξη, αλλά και στην εκτέλεση έργων υποδομής αξίας 27 εκ. ευρώ.

Ο Χρήστος Νικολάου απευθυνόμενος στους δημότες τόνισε ότι ο συνδυασμός του χρειάζεται της ιδέες και τις προτάσεις τους, δεδομένου ότι «μία από τις βασικές αρχές μας είναι η συνεργασία και η σύνθεση απόψεων».